Födémelem

Milyen a ProKoncept födémelem?

A ProKoncept födém egy alul-felül sík, alulbordás, fejlemezes monolit vasbeton szerkezet. Geometriai kialakítását a polisztirol födémelemek bentmaradó zsaluzatként biztosítják. Minden épület födémét egyedileg „testreszabva” gyártjuk, igazodva a fesztávokhoz és a legkülönlegesebb igényekhez is.

A födémrendszer terheléstől függően akár 8 m távolság áthidalására is alkalmas, a helyszínre szállítása, behelyezése nem igényel darut, a födém fesztávok kötetlenek.

Remek hőszigetelés

Alátámasztására ritkított fa vagy állítható fém zsalura van szükség. A födém 325 kg/m2-es önsúlya utólagos födém-megerősítéseknél, felújításoknál és terhelésérzékeny beruházásoknál is kiválóan használható. A födémszerkezet – csakúgy, mint a technológia többi eleme – teljes egészében hőhídmentes.

Födémünk remek hőszigetelő képessége miatt kiválóan alkalmas zárófödémekhez és remekül működik együtt bármilyen falazattal, hiszen egy monolit födémről beszélünk, ami kicsit több, mint az általunk megszokott helyszínen készített vasbeton szerkezet.

Mintaházak, inspirációk

Tekintse meg már megtervezett, pontosan kiszámolt mintaházainkat, hogy pontos képet kapjon egy-egy konstrukcióról!