Ingyenes tervezés
Töltse ki űrlapunkat!
Tovább az űrlaphoz
Építési rendszer
Ismerje meg az energiatakarékos ProKoncept rendszert
Több információ
Mintaházak
Bevált megoldások ügyfeleinkre szabva
Tovább
Egyedi passzív házak
Energiatakarékos épületek
Megnézem
Previous slide
Next slide

Miért minket választanak ügyfeleink?

Cégünk elkötelezett az innovatív technológiák alkalmazásában az építőipar területén és a környezettudatos gondolkodás megvalósításában.

Költséghatékony

Az energiaárak gyorsan növekednek. A ProKoncept Energiatakarékos Rendszernek olyan alacsony a hőátbocsátási tényezője, hogy házaink fűtéséhez 50-70%-kal kevesebb energiára van szükség!

Időtálló

 labortesztekben olyan körülményeket hoztak létre, melyek megfelelnek egy kb. 100 éves szabadtéren eltöltött időtartamnak, az anyag minősége ekkor sem romlott.​

Gyors és tiszta építkezés

A „lego”-szerű elemeket nem kell ragasztani, a kész vázba könnyen beönthető a beton. Egy szint falazása átlagosan egy-két nap alatt elkészül.

Egészséges és környezetbarát

A Neopor teljesen ártalmatlan az egészségre. A szervezetbe véletlenül bejutott polisztirol semmilyen kárt nem okoz, sőt, az égési terméke sem mérgező.

Mintaházak

Életünk során egyik legfontosabb célunk egy olyan otthon megteremtése, mely nyugalmat, biztonságot, kényelmet és kellemes közérzetet biztosít saját magunk és családunk számára. Ennek megvalósítása azonban nem könnyű. Az építkezés megkezdésekor hamar kiderül, hogy a tervezett költségkeret szűkösnek bizonyul, a kivitelezés elhúzódik, a minőség az elvártakhoz képest alulmarad, a kisebb bosszúságokról nem is beszélve.

2004-ben létrehoztuk fővállalkozó és beruházó részlegünket, melyben megoldást kínálunk azokra a problémaforrásokra, amik beárnyékolhatják az építkezés örömét.

Ismerjen meg minket!

20 év tapasztalat
Saját építési rendszer
Teljeskörű szolgáltatás

Hazánkban a legrégebben működő, legnagyobb tapasztalattal rendelkező építési rendszer mögött 20 éves pénzügyi, fejlesztői, kereskedelmi és kivitelezői tapasztalat áll.

2004-ben létrehoztuk fővállalkozó és beruházó részlegünket, melyben megoldást kínálunk azokra a problémaforrásokra, amik beárnyékolhatják az építkezés örömét.

Kérdése van? Szeretne többet megtudni termékeinkről?

Inspirálódjon a referenciánk között

Hogyan épül fel a rendszer?

Nem csak, mint építőanyag, de mint egy minden szempontból átgondolt alternatíva napjaink energiatudatos építkezőinek. Kőművesek, önerős építkezők, vállalkozók és beruházók számára egyaránt nyerő megoldás!

Építőelemeink alapanyaga a Neopor. A polisztirol szemcsék között lévő grafit részecskéknek köszönhetően 20%-kal jobb a hőszigetelő képessége, mint az általában ismert fehér polisztirolnak. A grafit szemcsék „hőtükörként” viselkednek, így növelik a szigetelés hatékonyságát.

A ProKoncept házak kiváló hőszigetelését a három elem együttes alkalmazása teszi lehetővé, de önmagukban is alkalmazhatók, bármilyen rendszerrel házasíthatók, alkalmazásuk során nagyságrendi különbséget produkálhatunk energiafelhasználásban a hagyományos építőanyagokkal szemben.

A ProKoncept Classic falazatunk „U” értéke (hőátbocsátási értéke) önmagában 0,27 W/m2K. Ez körülbelül fele az építőiparban alkalmazott egyéb falazatokénak. 

"Két éve dolgozom együtt a ProKoncepttel. Mondhatom, hogy az üzleti kapcsolatunk barátsággá vált. Mindig naprakészek, világszínvonalon állnak az energiatudatos építészetben."
Galambos Lajos
Tata

Rólunk mondták

"Konkrét elképzeléssel érkeztem a ProKoncepthez, a tervező és kivitelező csapat segített megvalósítani álmaimat. Precízek, gyorsak és megbízhatóak. Minőséget kaptam, elérhető áron."
Ulaki Balázs
Budapest
"Engem a rendszer gyorsasága győzött meg. Társasházaim így hamarabb épülnek fel, a 25 centiméteres falaknak köszönhetően pedig tágasabb lakásokat kínálhatok az otthont keresőknek."
Balatoni László
Budapest

A ProKoncept számokban

+ 0
secured companies
+ 0
server corrections
+ 0
eliminated threats
+ 0
eliminated hardware