Tervezés

Egyedi ház - egyénre szabott stílus!

Építész tervezőnk a ProKoncept technológiát alkalmazva, komplex feladatok minőségi és költséghatékony megoldására törekszik. Munkájának vezérelve, hogy a leendő épület maximálisan eleget tegyen az ügyfél igényeinek, és korunk energiatudatos elvárásainak, a funkcionalitás és esztétikai követelményeknek. Munkáját 3D-s CAD tervező programok, valamint WinWatt és PHPP 2007 energetikai programok segítik. Feladata nem zárul le a tervezéssel, az építkezés szakaszait is folyamatos ellenőrzés alatt tartja.

A kisebb építkezések, bővítések azonos hangsúlyt kapnak a nagyobb horderejű, többlakásos bérházakkal, a tervek teljes körültekintéssel és precizitással készülnek.

A kisebb építkezések, bővítések azonos hangsúlyt kapnak a nagyobb horderejű, többlakásos bérházakkal, a tervek teljes körültekintéssel és precizitással készülnek. Ezzel szemben a ProKonceptnél: az anyagmozgatás nevetségesen egyszerű – hiszen egy bála falazat 3,75-5 m2 és 15-20 kg, egy családi ház teljes falazatát két ember fél óra alatt lepakolja a kamionról, és nem keletkezik közben építési törmelék – a vágott poliszirol hulladékot egy nylon zsákba összeszedjük a nap végén. Por-, és teljesen zajmentes!

Válaszfalakat bármilyen más technológiával építhetünk, azok könnyen köthetők rendszerünkhöz.

Tervezési elveinknek megfelelően minden munkával személyesen foglalkozunk, segítséget nyújtunk ügyfeleink elképzelésének megvalósításában, és lehetőséget nyújtunk arra is, hogy az építkezni vágyók kész mintaházainkból is választhassanak. Építész tervezőink, CAD-szerkesztő munkatársaink és statikus tervezőink nagy tapasztalatokkal rendelkeznek a ProKoncept építési rendszerrel épülő házak tervezésében.

Kérdése van? Terveztetni szeretne? Kollégánk szíves rendelkezésére áll:

Nyeste Tímea
okl. építészmérnök tervező
+36 30 274 6279
nyeste.timea@prokoncept.hu