Rólunk mondták

"Konkrét elképzeléssel érkeztem a ProKoncepthez, a tervező és kivitelező csapat segített megvalósítani álmaimat. Precízek, gyorsak és megbízhatóak. Minőséget kaptam, elérhető áron."
Ulaki Balázs
Budapest
"Engem a rendszer gyorsasága győzött meg. Társasházaim így hamarabb épülnek fel, a 25 centiméteres falaknak köszönhetően pedig tágasabb lakásokat kínálhatok az otthont keresőknek."
Balatoni László
Budapest
"Sokat éltem külföldön, ott ismerkedtem meg a modern energiatudatos építészettel. Akkor elhatároztam, hogy én is így építem a házamat. Mivel keveset fűtök, joggal érezhetem, hogy valamit én is teszek a környezetért!"
Bóka Balázs
Remeteszőlős
"Nekem a Prokoncept tervezte és építette a házamat. A kezdeti elképzeléseimet a Prokoncept tervezőirodája rendkívül jó ötletekkel egészítette ki. Örülök, hogy így döntöttem, szeretek itt lakni."
Jékli Balázs és Jékli Adrienn
Veszprém
"Az elmúlt évben 12 házat építettem Prokonceptből. A következő két évben még 55-öt fogok. Gyorsabb, tisztább, könnyebb és olcsóbb. Minden kivitelezőnek csak ajánlani tudom, ügyfeleim boldogok az alacsony energiaszámlák miatt."
Farkas János
Taksony
"Nagy figyelem kísérte építkezésemet, sokan megálltak, érdeklődtek. Bizton állíthatom, ha most kezdeném az építkezést, újra a Prokonceptet választanám."
Bognár Györgyné
Diósd
"A GSV Tüzép alapító tulajdonosaként az elmúlt közel 20 év kemény munkájával cégünk meghatározó szerepet ért el az építőanyag piacon. A ProKoncept egy remek, energiatudatos építési rendszer, komoly jövőt, nagy lehetőséget látok benne."
Gulyás János
Debrecen
"Három évvel ezelőtt a munkatársaim és barátaim segítségével, saját magam építettem fel a házamat Prokonceptből. A 2006-os kemény januárban volt a legmagasabb gázszámlánk: 13.000 Ft (114m2/21-22 oC, feleségem egész nap otthon volt pici Botond fiammal)!"
Sarkadi István
Vecsés

Több ügyfélvélemény

A ProKonceptről